Vanaf morgen...weer alleen :( - Reisverslag uit , van Titirowa Maselaman - WaarBenJij.nu Vanaf morgen...weer alleen :( - Reisverslag uit , van Titirowa Maselaman - WaarBenJij.nu

Vanaf morgen...weer alleen :(

Door: Titirowa

Blijf op de hoogte en volg Titirowa

25 Mei 2011 | ,

Hallo allemaal!

Bedankt voor de reacties! Ik kan ze helaas niet allemaal beantwoorden, omdat ik moet betalen voor internet haha. Vandaag was weer een zware dag. Ik moet alles zelf vragen in plaats van dat ze het mij vertellen. Morgen gaan mama oma en mireille weer naar huis, dus dan sta ik er helemaal alleen voor!Achja we zullen zien hoe het hier gaat...
Helaas is het weer nog niet echt helemaal wauw. Wat wel jammer is aangezien ik de komende 2 dagen vrij ben, en graag op het strand zou willen doorbrengen.

Mijn Duits gaat hier wel vooruit moet ik zeggen. Er komen hier eigenlijk alleen maar Duitsers. Een paar Engelse en Italianen en nog geen Nederlanders gezien.

Nou dat was het weer voor vandaag. Ik duik zo lekker mijn bed in. Y manana disfruto me tiempo libre!

Heel veel liefs en besos!

• 26 Mei 2011 - 07:03

P Ani:

heee hola Nona querida,

nou schat, hier valt ook niet zoveel te disfrutoën hoor, aqui es gris y triste.
    usted comienza a sentirse como en casa ya?

• 26 Mei 2011 - 13:24

M. Ani:

Hola cariño,

no hay españoles así, ¿cómo usted lo antes enseñar? o aprender de sus colegas?
    Alemán considera que no hace nada? maja het is wel goed als het verbeterd!
    Ja schat gelukkig dat je een kamergenootje hebt, kan je er mee? en Damie-jan zal je wel regelmatig contacten neem ik aan :)
    Dag allerliefste ani van me geniet maar van je vrije dagen!!!!
    xxxxm. ani xxxx

• 26 Mei 2011 - 15:00

Zaneta:

Aah schoonzus!
    Jammer dat je familie al naar huis gaat maar je redt het wel :)
    Ook jammer van het weer maar hier is het ook niet bepaald super moooi weer haha!
    Veeel succes nog!
    En geniet van je vrije dagen!
    Xxxxxx

• 26 Mei 2011 - 17:18

Tiet (.) (.) <-- :

Wat jammer dat je nu vrij bent, terwijl de fam trg komt. Nouja, kun je even socializen. Raar dat je niet gwn goed wordt ingewerkt. Veel vragen gwn hoor. U can do it!

X Loveyou

• 26 Mei 2011 - 20:09

Ur Mama:

heej skattie,
    tueqal of nee quetal? haha..heb je een beetje genoten van je vrije dag? onze terugreis is goed verlopen. We waren met een uurtje weer bij de autoverhuur en er stond al een busje klaar naar het vliegveld dus we konden zo overstappen en gaan. Het vliegtuig vertrok wel met 20 minuten vertraging, maar we kwamen wel gewoon om 4 uur aan op Weeze. Nou geniet nog even van je vrije tijd en zet'm op weer achter de recepcion als het zover is. Je kan het! Kuzzies, love u. mams

• 26 Mei 2011 - 20:19

Rayaan:

Titirowaa <3,
    hoe gaatt nou met je?
    wel verder naar ej zin enzoo?
    wanneer ben je terug precies =$
    veeeeel plesier enzo daar hea =D
    maak dr leuke tyden van

iloveyou!
    xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Titirowa

Hola! Ik moet voor school deze zomer 3 maanden stage lopen. Ik ga vanaf 22 mei 2011 tot 14 augustus naar Fuerteventura, Canarische Eilanden. Ik ben heel erg benieuwd wat ik daar allemaal ga meemaken, om jullie mee te laten genieten kunnen jullie mijn blog lezen. En jullie kunnen natuurlijk ook reageren! Muchos besos! Titirowa

Actief sinds 21 Mei 2011